Waarom zijn keukenschermen een goede zet?

Keukenschermen zijn een onmisbaar onderdeel geworden van moderne horeca-keukens. Deze schermen zijn ontworpen om de communicatie tussen de keuken en de bediening te verbeteren en de algehele efficiëntie en productiviteit te verhogen. In dit artikel zullen we uitleggen waarom keukenschermen in de horeca een must zijn.

  1. Verbeterde communicatie Keukenschermen verbeteren de communicatie tussen de keuken en de bediening aanzienlijk. Bestellingen die via het kassasysteem worden geplaatst, worden automatisch doorgestuurd naar de keukenschermen, waardoor het keukenpersoneel de bestellingen direct kan zien en kan beginnen met de voorbereiding. Dit helpt om de communicatie tussen de bediening en de keuken te stroomlijnen en voorkomt fouten en misverstanden.
  2. Verhoogde efficiëntie Keukenschermen helpen ook om de algehele efficiëntie van de keuken te verhogen. Het keukenpersoneel kan de bestellingen op de schermen zien en deze in real-time afhandelen, zonder te hoeven wachten op de bediening om de bestellingen door te geven. Dit zorgt ervoor dat de bestellingen sneller worden verwerkt, waardoor de doorlooptijden worden verkort en klanten tevredener zijn.
  3. Verbeterde orderbeheersing Keukenschermen bieden ook een betere orderbeheersing. Het keukenpersoneel kan de bestellingen op de schermen zien en controleren, waardoor ze gemakkelijk kunnen bijhouden welke bestellingen al zijn afgehandeld en welke nog moeten worden voorbereid. Dit voorkomt verwarring en vermindert de kans op fouten bij het afhandelen van bestellingen.
  4. Flexibiliteit Keukenschermen zijn ook zeer flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een restaurant. Ze kunnen worden geprogrammeerd om verschillende soorten bestellingen te accepteren, zoals afhaalbestellingen, bezorgbestellingen en in-house bestellingen. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere soorten bestellingen tegelijkertijd te verwerken en de efficiëntie van de keuken te verbeteren.
  5. Hygiëne en veiligheid Keukenschermen bieden ook voordelen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Door de communicatie tussen de keuken en de bediening te verbeteren, wordt voorkomen dat medewerkers heen en weer hoeven te lopen tussen de keuken en de bedieningsruimte, wat de kans op ongevallen en besmetting vermindert.

In conclusie, keukenschermen zijn onmisbaar geworden in de moderne horeca-keukens. Ze verbeteren de communicatie tussen de keuken en de bediening, verhogen de efficiëntie, verbeteren de orderbeheersing, bieden flexibiliteit en zorgen voor een schoner en veiliger werkomgeving.

Opzoek naar een kassa met keukenschermen? Vraag hier je offerte aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank