QR-bestellen op het terras voor restaurant en café

QR-codes (QR-bestellen) zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, vooral sinds het begin van de COVID-19-pandemie. Veel restaurants hebben QR-codes geïntroduceerd als een manier om het menu aan klanten te presenteren, in plaats van een papieren menu te geven. Maar QR-codes kunnen ook op andere manieren worden gebruikt, zoals bij het bestellen op het terras. In deze tijd van personeelsschaarste kunnen QR-codes op het terras echt helpen.

Allereerst kan het gebruik van QR-codes op het terras het aantal contactmomenten tussen klanten en personeel verminderen. Dit kan leiden tot minder personeel en minder kosten voor het restaurant. Klanten kunnen eenvoudig de QR-code scannen met hun smartphone en het menu bekijken en bestellen zonder dat er een serveerster of ober nodig is. Het restaurant kan dan gewoon de bestellingen vanaf een centraal punt verwerken.

Een ander voordeel van het gebruik van QR-codes op het terras is dat het de klantenservice kan verbeteren. Klanten kunnen het menu op hun eigen tempo bekijken en hun bestellingen op hun gemak plaatsen. Dit kan leiden tot minder fouten in de bestellingen en minder stress voor het personeel. Bovendien kunnen klanten via de QR-code ook aanvullende informatie over het restaurant en de gerechten bekijken, waardoor ze beter geïnformeerd worden en een betere ervaring hebben.

Een ander voordeel van QR-codes op het terras is dat het een snellere en efficiëntere manier van bestellen is. Dit kan vooral nuttig zijn tijdens piekuren, wanneer het restaurant druk is en er lange wachtrijen ontstaan. Met QR-codes kan het restaurant meer bestellingen verwerken en kan de doorlooptijd van de bestellingen worden verminderd. Dit kan ook leiden tot hogere omzetten voor het restaurant.

Al met al kunnen QR-codes op het terras echt helpen in deze tijd van personeelsschaarste. Het verminderen van contactmomenten tussen klanten en personeel, het verbeteren van de klantenservice, het versnellen van de bestellingen en het verbeteren van de veiligheid zijn allemaal voordelen die het gebruik van QR-codes met zich meebrengt. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer restaurants overgaan op het gebruik van QR-codes op het terras en andere plaatsen in het restaurant.

Opzoek naar een kassasyteem met QR-bestellen? Vraag dan vrijblijvend hier een offerte aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank