Formitable Reserveringssysteem

Formitable is een reserveringssysteem voor restaurants dat is ontworpen om de workflow van restauranteigenaren en hun personeel te stroomlijnen, terwijl het ook zorgt voor een naadloze ervaring voor gasten. Het biedt talloze functies om restaurants te helpen bij het beheren van hun reserveringen, waaronder het instellen van beschikbaarheid, het accepteren van betalingen, het bijhouden van tafelbezetting en het beheren van wachtlijsten.

Een van de belangrijkste functies van Formitable is het opzetten van beschikbaarheid. Met dit systeem kunnen restauranteigenaren hun openingsuren instellen en aangeven welke tafels beschikbaar zijn op welke momenten. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om een reservering te maken die past bij hun schema en voor restaurants om hun personeel efficiënter te plannen.

Daarnaast biedt Formitable een betalingsverwerkingssysteem dat restaurants kunnen integreren met hun reserveringssysteem. Dit stelt restaurants in staat om betalingen te accepteren voorafgaand aan de reservering, wat helpt om no-shows te verminderen en het cashflowbeheer te verbeteren. Bovendien kunnen restauranteigenaren betalingen via het systeem van Formitable veilig en snel afhandelen.

Een andere handige functie van Formitable is het bijhouden van de tafelbezetting. Restaurants kunnen in real-time zien welke tafels bezet zijn en welke nog beschikbaar zijn, waardoor ze hun capaciteit optimaal kunnen benutten. Bovendien kan het systeem restaurants waarschuwen als een tafel niet op tijd is vrijgegeven, zodat ze kunnen reageren en eventuele vertragingen kunnen minimaliseren.

Tot slot biedt Formitable een geautomatiseerd wachtlijstbeheersysteem. Als er geen tafels beschikbaar zijn op het door de gast gewenste tijdstip, kunnen restaurants de gast toevoegen aan een wachtlijst en hen automatisch op de hoogte brengen als er een tafel beschikbaar komt. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat restaurants hun tafelcapaciteit optimaal benutten en tegelijkertijd hun gasten op de hoogte houden.

Kortom, Formitable is een uitgebreid reserveringssysteem dat restaurants helpt om hun workflow te optimaliseren en de ervaring van gasten te verbeteren. Door het opzetten van beschikbaarheid, het accepteren van betalingen, het bijhouden van tafelbezetting en het beheren van wachtlijsten, biedt Formitable een naadloze ervaring voor alle betrokkenen. Of u nu een klein of groot restaurant heeft, Formitable kan u helpen om uw reserveringsproces te stroomlijnen en uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank