Untill Kassa

Over Untill

Untill is een modern kassasysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de horeca. Het is ontworpen om het werk van het bedienend personeel en de keuken te vereenvoudigen en te versnellen. Dit innovatieve kassasysteem biedt talloze mogelijkheden en functies die het dagelijks werk van de horecaondernemer vergemakkelijken.

Een belangrijk kenmerk van het Untill kassasysteem is de flexibiliteit in het gebruik. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk type horecabedrijf, zoals restaurants, bars, cafés en fastfoodketens. Daarnaast is het systeem erg gebruiksvriendelijk en kan het bediend worden via een touchscreen of een mobiel apparaat.

Een ander voordeel van het Untill kassasysteem is de mogelijkheid om meerdere betaalmethoden te accepteren, zoals contant, pinbetalingen en creditcardbetalingen. Ook biedt het systeem de mogelijkheid om bestellingen op te nemen en deze direct door te sturen naar de keuken, waardoor de efficiëntie en snelheid van het bedienen wordt vergroot.

Tot slot biedt het Untill kassasysteem een overzichtelijk en uitgebreid rapportagesysteem, waarmee de ondernemer de verkoop- en omzetgegevens in real-time kan inzien. Dit stelt de ondernemer in staat om tijdig bij te sturen en optimaal te profiteren van de mogelijkheden die het Untill kassasysteem biedt. Kortom, het Untill kassasysteem is een uitstekende keuze voor de moderne horecaondernemer die op zoek is naar een innovatief en flexibel kassasysteem.

Informatie
89
/maand
1 kassapunt
Restaurant Management
Rapportage en analyse
Support
IOS
Android
Windows
Offerte
Super blij met de *binnen kantooruren* mensen van de klantenservice. Hele lieve mensen die bereid zijn de wereld voor je te verplaatsen als ze dat konden. Helaas is dat niet mogelijk maar ze helpen mij wel met bijna elk probleem dat ik bij ze aankaart. 9/10 keer zijn problemen direct opgelost of gaan ze hun best doen om het zo snel mogelijk te doen. Enkele dagen heb ik ze zelfs tot 5 keer toe op een dag moeten bellen en ben ik ook altijd super blij als ik bepaalde mensen al voor de 3e keer aan de lijn krijg. Af en toe voel ik me ook haast schuldig en wil ik deze lieve mensen dan ook haast een mopje vertellen om het wat dragelijker te maken dat ze mij wéér aan de lijn hebben. Een bedrijf met een *binnen kantooruren* klantenservice waar je dus U tegen zegt.
theo rijneveldtheo rijneveld
11:13 22 Oct 23
kees koomenkees koomen
11:39 21 Oct 23
john van Hoogdalemjohn van Hoogdalem
18:32 20 Oct 23
Steven HoutbrakenSteven Houtbraken
17:43 20 Oct 23
Onno van OverbeekeOnno van Overbeeke
15:21 20 Oct 23
Fijn bedrijf om mee te werken. Snelle afhandeling en goede bereikbaarheid
Florentijn MeijerFlorentijn Meijer
14:14 15 Sep 23
na de update loopt alles naar wens!!
Julian De geusJulian De geus
12:06 20 Jul 23
Al jaren werkend met dit systeem en nog steeds tevreden! Top systeem.
Martijn GerritseMartijn Gerritse
17:48 07 Jun 23
Helaas geen positieve ervaring voor ons. Of het nu door de agent komt of door Untill, wij zitten al vanaf november met een slecht werkende kassa en vanaf deze maand met een nog slechter werkende kassa. Ons probleem met de weegschaal, klantenscherm en labelprinter wordt maar niet opgelost. Waarbij de eerste ons al klanten en reputatie kost. Ondertussen wordt ons verteld dat we alles fout doen en klachten verzinnen (waar je over kan discussiëren) maar hoe het wel moet wordt niet gedeeld.Ondertussen zijn we bijna een jaar verder na onze overstap naar untill en ruim 3 maanden na het plaatsen van de review.Onze agent is een aantal keer langs geweest en een groot deel van de klachten zijn gelukkig opgelost.Helaas geeft de weegschaal nog steeds problemen met het doorgeven van het gewicht en moeten we hem meerdere keren per dag van de stroom halen om te resetten omdat deze niet terug komt op 0.De weegschaal zou werken en dit zou uitvoerig getest zijn, echter had ik de weegschaal binnen een paar wegingen zover dat het zichtbaar werd dat deze niet goed werkte.Er wordt gewerkt maar het kost een hoop effort en geduld van onze kant.
David CerveraDavid Cervera
20:38 06 Feb 22
Ziet er goed uit totdat je ermee gaat werken. Veel problemen en nul oplossingenIk werk in mijn vier bedrijven en er zijn allemaal problemen... maar het ergste is dat ze niet eens de telefoon opnemen
DickDick
10:41 15 Mar 21
Throwaway AccountThrowaway Account
18:25 08 Sep 20
Chantal SchoutenChantal Schouten
09:06 10 Jul 19
Zeer tevreden over het kassasysteem en de uitbreidingen die er mogelijk zijn. Snel en effectief geholpen waar nodig.
Thomas StraatmanThomas Straatman
17:43 09 Jul 19
Zeer fijne software die ons als ondernemer continu, van dag tot dag, inzicht geeft hoe we ervoor staan. Zeer vakkundig personeel dat traint en er ook voor zorgt dat alles wat de software te bieden heeft kan worden gebruikt.
Nicholas B. DekkerNicholas B. Dekker
14:52 05 Jul 19
Goed bedrijf, doen we al sinds 2007 zaken mee. Snelle service en alle software en hardware altijd up-to-date. We blijven hier nog wel even.
js_loader
Untill Kassa
Conclusie:
Degelijk kassasysteem, voor veel mensen wel ingewikkeld.
Prijs
5.9
Service
7.4
Kwaliteit
8.5
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Reader Rating5 Stemmen
6.3
Pluspunten
Uitgebreid
Veel integraties
Minpunten
Relatief duur
7
Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank