Mr.Winson Hospitality Systems

Over Mr.Winston

Mr. Winston is een kassasysteem dat de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen bij verschillende soorten bedrijven, zoals restaurants, winkels en andere detailhandels. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die het biedt ten opzichte van andere kassasystemen op de markt.

Ten eerste biedt Mr. Winston een gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te navigeren is voor gebruikers van alle niveaus. Het is ontworpen om intuïtief te zijn en de belangrijkste functies en opties zijn gemakkelijk toegankelijk.

Een ander voordeel van Mr. Winston is de flexibiliteit. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf en kan worden gebruikt op verschillende soorten hardware, zoals tablets, smartphones of desktopcomputers. Hierdoor kunnen bedrijven het systeem op maat maken en de kosten laag houden door alleen te betalen voor wat ze nodig hebben.

Mr. Winston biedt ook geavanceerde rapportage- en analysefuncties. Het systeem houdt automatisch de verkoop bij en genereert gedetailleerde rapporten over de omzet, de voorraad, de winst en andere belangrijke bedrijfsstatistieken. Hierdoor kunnen bedrijven hun prestaties beter begrijpen en hun bedrijfsvoering optimaliseren.

Een ander voordeel van Mr. Winston is de integratie met andere tools en platforms. Het systeem kan worden gekoppeld aan verschillende betaalmethoden, boekhoudsoftware, voorraadbeheer en CRM-systemen. Dit maakt het mogelijk om een naadloze workflow te creëren en gegevens uit te wisselen tussen verschillende systemen.

Tot slot biedt Mr. Winston ook een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Het bedrijf heeft een toegewijd team van professionals dat klaar staat om vragen te beantwoorden en technische problemen op te lossen. Dit zorgt voor een soepele en betrouwbare werking van het systeem, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Al met al is Mr. Winston een uitstekend kassasysteem dat veel voordelen biedt voor bedrijven van alle soorten en maten. Het is gemakkelijk te gebruiken, flexibel, biedt geavanceerde rapportage- en analysefuncties en kan worden geïntegreerd met andere tools en platforms. De uitstekende klantenservice en ondersteuning maken het systeem compleet en bieden bedrijven de gemoedsrust die ze nodig hebben om te groeien en te slagen.

Kijk hier nog even verder op de website van Mr.Winston

Informatie
62
/maand
1 kassapunt
Restaurant Management
Rapportage en analyse
Support
IOS
Android
Windows
Offerte
Mr. Winston Horecasysteem
5.0
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Niek JNiek J
23:03 11 May 24
henry rensinkhenry rensink
10:26 13 Apr 24
Zeer gebruiksvriendelijk kassa systeem met veel mogelijkheden en een goede support afdeling
Restaurant EnigmaRestaurant Enigma
13:57 10 Apr 24
Zeer prettige samenwerking met het team van Mr. Winston. Duidelijke communicatie, snelle levering van hardware, uitleg over het systeem via Teams, en het systeem zelf werkt makkelijk en intuitief.Ik zou Mr. Winston aan iedereen aanbevelen!
Matthijs RotteMatthijs Rotte
12:56 22 Feb 24
Goed systeem, erg goede en snelle ondersteuning
fijalovefijalove
18:02 11 Oct 23
In ‘t Koffiehuis Rosmalen werken wij met Mr. Winston en wij zijn er erg blij mee! Je kunt makkelijk dingen aanpassen/wijzigen in je kassa. Je kunt ook makkelijk in de backoffice zien hoeveel producten van iets je per dag/maand hebt verkocht. Het werkt ook samen met ons pinsysteem. Het is een aanrader!
Edward GreeneEdward Greene
11:32 24 Aug 23
Geweldige software en een nog betere klantenservice. Ze hielpen me meteen aan de slag toen mijn andere POS mij in de steek liet. kan het niet sterk genoeg aanbevelen.
Michel KesterMichel Kester
21:06 16 Jul 23
James HoodJames Hood
11:55 20 Jun 23
Het beste kassasysteem ooit!
Rylan DykstraRylan Dykstra
11:53 20 Jun 23
prima systeem, makkelijk te bedienen. heel goed en aardig team dat alles makkelijk en snel heeft opgezet.
Lukah JoubertLukah Joubert
11:52 20 Jun 23
Zo handig en gebruiksvriendelijk!
Kelly Van WykKelly Van Wyk
11:52 20 Jun 23
Uitzonderlijk team en kwaliteitsproduct. Vijf van de vijf sterren voor u vandaag, meneer Winston!
Wij gebruiken Mr. Winston al een paar jaar. Dankzij de koppeling met ons hotelprogramma lopen wij nooit meer inkomsten mis. Het is super makkelijk in gebruik en tot nu toe geen fouten tegengekomen. Wij raden Mr. Winston dan ook zeer aan.
Barry De LaakBarry De Laak
19:22 11 May 23
Mooi kassasysteem, zeer prettige communicatie, top service en alles snel geregeld. Aanrader voor horeca bedrijven
Daniëlle de JongDaniëlle de Jong
13:32 19 Apr 23
Ik gebruik Mr. Winston op de zaak als kassasysteem. Ik vind het erg prettig dat ik een app kan downloaden op de Ipad, zodat ik geen grote kassa hoef aan te schaffen. Je kan op elk moment van de dag de producten aanpassen en dit wordt gelijk verwerkt. Ook dit kan op de Ipad, telefoon of laptop. Alles werkt super!
Floortje MeijerFloortje Meijer
10:47 12 Jan 23
Mr. Winston is een super fijn programma en bedrijf! Er zijn veel mogelijkheden en daarnaast zijn ze heel erg klantvriendelijk en helpen ze altijd direct bij problemen of vragen.
Dave SmitsDave Smits
13:57 22 Jul 21
Als startend horeca ondernemer waren we op zoek naar een efficient en gebruiksvriendelijk kassasysteem met een goede prijs en kwaliteit verhouding, dit hebben we gevonden met Mr Winston. De persoonlijke uitleg in de start maakte het helemaal af en we zijn zeer tevreden over het systeem. 't Koffiehuis Rosmalen
js_loader
Mr.Winston
Conclusie:
Mr. Winston is een veelzijdig bruikbaar kassasysteem. Grote plus is dat het bruikbaar is op alle platformen, Windows, IOS en Android.
Prijs
8.3
Service
8.4
Kwaliteit
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
9.1
Reader Rating9 Stemmen
8.5
Pluspunten
Uitgebreid
Veel integraties
Bruikbaar op Windows, IOS en Android
Minpunten
8.5
Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank