LightSpeed

Over LightSpeed

Lightspeed is een cloud-based kassa- en point-of-sale (POS) systeem dat is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van hun winkel- en restaurantactiviteiten. Met de Lightspeed-kassa kunnen ondernemers gemakkelijk betalingen accepteren, producten en diensten beheren, voorraad beheren en gegevens analyseren om hun bedrijf te laten groeien.

Het Lightspeed-kassasysteem heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt talloze functies, waaronder geavanceerde rapportage- en analysefuncties, een intuïtieve voorraadbeheerfunctie, de mogelijkheid om aangepaste kortingen en prijzen te creëren, en naadloze integraties met populaire e-commerceplatforms.

Met de Lightspeed-kassa kunnen bedrijfseigenaren hun verkopen volgen in real-time en kunnen ze klantgegevens beheren om gepersonaliseerde marketingcampagnes te creëren. Bovendien kunnen restauranteigenaren met de Lightspeed-kassa de bestellingen van klanten eenvoudig beheren, tafels toewijzen en menu’s beheren.

In het kort, de Lightspeed-kassa is een uitgebreid en veelzijdig kassasysteem dat kleine en middelgrote bedrijven helpt bij het beheren van hun winkel- en restaurantactiviteiten en hen in staat stelt om hun bedrijf te laten groeien.

Informatie
119
/maand
1 kassapunt
Restaurant Management
Rapportage en analyse
Support
IOS
Android
Windows
Offerte
Lightspeed Commerce Nederland
4.1
Gebaseerd op 238 beoordelingen
powered by Google
Tom BattenTom Batten
21:50 02 Nov 23
System werkt aardig goed, maar de support en service is volledig downhill als 10 jarig lightspeed gebruiker. Met name laatste 2 jaar. Problemen stapelen zich op, weinig toch geen goeie support en of antwoorden. Wordt vaak verwezen naar de handleiding terwijl het technische problemen zijn. Tegenwoordig zo lang wachten op antwoord voor support, want dan ook nog vaak een zeer matig antwoord ontvangen waar niemand echt diep-dive doet. Wij hebben een miljoenen omzet, een werkend systeem met 99.99% uptime is cruciaal.
Jan VeenstraJan Veenstra
09:24 02 Oct 23
Er is totaal geen (serieuze) poging ondernomen om het probleem op te lossen.
A VA V
08:29 02 Oct 23
Onbetrouwbare partij. Gaan je sinds vandaag dwingen al je online betalingen via hen te laten verlopen anders moet je maandelijks een boete gaan betalen. Helpdesk en account managers zoals gebruikelijk onbereikbaar. Ga voor zes zaken op zoek naar een alternatief.
Jan VeenstraJan Veenstra
12:14 26 Sep 23
Backup codeBackup code
07:58 21 Aug 23
Eerder dit jaar een verdubbeling in abbo kosten per maand. Nu komen ze met verplichting van Lightspeed payment. Doen we dat niet? BAM, 500 euro per maand extra kosten?! Waarvoor? Welke kosten maken jullie omdat we NIET jullie service in payment oplossingen gebruiken maar juist onze vertrouwde CCV? Ik hoop dat jullie alle klanten hiermee verliezen.
SjaakSjaak
07:16 17 Aug 23
Zeer slecht, doen alles om geld uit je te trekken. Eerst een verhoging van bijna 300% voor het abonnement. Deze maar geslikt omdat ik niet anders kon.Maar daarnaast maken ze ook slordige fouten zoals dat Ik bijvoorbeeld bijna een jaar lang dubbel een factuur heb betaald! Mail gestuurd, reactie dat het naar de financiele afdeling zou toegaan. Na 2 weken nog geen reactie! Belachelijk!Zeker niet aan te raden om met Lightspeed in zee te gaan.UPDATE 08/08/2023Ik heb nu circa 4 keer nog erna gemaild na ik deze reactie heb gekregen. NUL reactie! Pas op waar je mee in zee gaat met Lightspeed:- Geen communicatie nadat ze je geld binnen hebben gehengeld- Valt minimaal 1x per dag uit (dus dan werkt je webshop gewoon niet)- Brutale verkoopmedewerkers- Dubbele facturatie vinden zij niet erg hoor ;)Mocht ik niet binnen 24 uur een reactie terug hebben zal ik het hoger op moeten gaan zoeken. Te bizar dit voor een bedrijf als dit.Storenummer: #269928 (mochten jullie mij toch nog via de mail willen beantwoorden!!)UPDATE 08/17/2023Lightspeed geeft aan dat ik dubbel een thema heb gedownload (dit is niet eens mogelijk) en dat het vanaf NU niet meer dubbel gefactureerd wordt. Wat er eigenlijk is gebeurd is: Lightspeed heeft bij het verlengen van het abonnement 2 theme kosten gefactureerd op 1 factuur, en dan nog los het factuur van de andere aangemaakt. Pure oplichting dus. Ik heb meer als 3 maanden op dit antwoord moeten wachten om uiteindelijk een smoes te horen waarom dit dubbel is gefactureerd terwijl de fout duidelijk bij hen ligt. Ik herhaal neem NOOIT hier een abonnement. Er zijn genoeg andere platformen die normaal met hun klanten omgaan, kijk dus even verder!Ze zeggen in deze reactie onder de review dat ze het willen "Oplossen" dit willen ze zeker niet, geld is een stuk belangerijker als een klant voor hun. Zelfs als het geld opgelicht geld is. Ik heb hun al een stuk of 10 maal gemaild, zonder enige reactie.
S VERS VER
11:57 02 Aug 23
Zeer slecht, doen alles om geld uit je te trekken. Eerst een verhoging van bijna 300% voor het abonnement. Deze maar geslikt omdat ik niet anders kon.Maar daarnaast maken ze ook slordige fouten zoals dat Ik bijvoorbeeld bijna een jaar lang dubbel een factuur heb betaald! Mail gestuurd, reactie dat het naar de financiele afdeling zou toegaan. Na 2 weken nog geen reactie! Belachelijk!Zeker niet aan te raden om met Lightspeed in zee te gaan.
Noah TuckerNoah Tucker
08:31 22 Jul 23
ze zijn zo groot geworden dat het ze niet meer kan schelen. ik gebruik ze al jaren en ze behandelen me alsof ik een vreemde ben. vreselijke klantenondersteuning en klantenloyaliteit. dit zal de laatste keer zijn dat ik voor een restaurant gebruik of ze aan klanten voorstel.
rana sonurana sonu
10:11 19 Jul 23
slechte ondersteuning
Bart De VriesBart De Vries
08:55 17 Jul 23
Altijd goed geholpen. Ik werk er nu al 2 jaar mee naar tevredenheid. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Mahmut MazlumMahmut Mazlum
12:04 11 Jul 23
Followup: Kimberly heeft mijn problemen goed verholpen. Ik ben netjes gebeld, te woord gestaan en de issues die ik had met mijn thema 'Nova' zijn opgelost vanuit Lightspeed. Snel en adequaat gehandeld, tevreden met de klantenservice!Thema Nova. Veel gebreken waar je later achter komt, voor de oplossing moet je betalen of word je doorverwezen naar een partij (thema ontwikkelaars) die zij aanbevelen. Deze partij is dan niet bereikbaar, Lightspeed neemt haar verantwoordelijkheid niet in het bieden van een oplossing.
Dieko KwantesDieko Kwantes
15:17 15 May 23
Fantastisch product. Erg blij mee als gebruiker. Kan alles wat ik nodig heb en meer. Zelfs support is prima te noemen.Jammer alleen dat voor onze situatie de licentiekosten in korte tijd met 160% zijn gestegen vanwege "nieuwe kostenstructuren".
Marijn BulthuisMarijn Bulthuis
19:28 10 Apr 23
Mijn Lightspeed shops liggen er alweer 25 minuten uit. En op de status pagina staat helemaal niets. Op dit tijdstip 90 orders per uur… adviseer om goed naar de uptime te kijken bij het overwegen van Lightspeed. Want niemand komt je tegemoet als het offline is
AnoukAnouk
07:42 05 Apr 23
Wij, Sherlocks Place Rotterdam, gebruiken Lightspeed al jaren en met veel plezier. De klantenservice is geweldig en de programma's werken prettig.
JPL WebshopbeheerJPL Webshopbeheer
13:01 07 Mar 23
Duur systeem.Slechte support.Geen mogelijkheid om je website aan te passen op mobiel.Wil je opzeggen? Ingewikkeld verhaal, eerst nog 3 telefoontjes om te over te halen te blijven...Oh en vergeet dan niet je "thema" op te zeggen want anders sturen ze daar ook rustig nog maanden facturen voor.. Ja, echt waar.. Ook al heb je geen website bij ze, dan nog moet je betalen voor dat thema. Thema opzeggen? Ja dat gaat niet meer he als je al geen account meer hebt om op in te loggen.Bespaar jezelf een hoop geld en kopzorgen en kies voor een ander bedrijf.
Rene BergsmaRene Bergsma
13:36 14 Jan 23
Helaas is de klantenservice erg onder de maat. Ben niet van de reviews schrijven maar wil deze toch even melden. Betaal ruim 3000 euro voor twee bedrijven met verschillende extra functies. Maar de service die je daar voor terug krijgt is gewoon bagger.Eind van het jaar toch maar eens verder kijken.
Boyd BaptistBoyd Baptist
13:51 16 Dec 22
Wij hebben met ons fast food restaurant gekozen voor Lightspeed vanwege de zeer uitgebreide functionaliteiten en vlekkeloze samenwerking met andere softwaresystemen welke wij gebruiken.Vanaf het eerste contact een fijn gevoel bij dit bedrijf. De onboarding overtrof echter al mijn verwachtingen. Felix en Tessa stelden alles in het werk om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Service met een hoofdletter S! Mijn dank is groot. Ik raad Lightspeed dan ook zeer aan.
js_loader
LightSpeed
Conclusie:
Groot bedrijf wat vooral nadelig is qua service, daarbij is LightSpeed alleen te gebruiken op IOS waardoor duurdere hardware nodig is.
Prijs
6.3
Service
7.8
Kwaliteit
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Reader Rating4 Stemmen
7.5
Pluspunten
Uitgebreid
Veel integraties
Minpunten
Relatief duur
7.2
Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank