Bork Horeca

Over Bork Horeca

Bork is een bekend kassasysteem dat wordt gebruikt in verschillende branches, waaronder de horeca en detailhandel. Hoewel het systeem enkele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waarvan gebruikers op de hoogte moeten zijn.

Een van de belangrijkste nadelen van het Bork kassasysteem is de complexiteit van het gebruik. Het kan voor medewerkers in het begin moeilijk zijn om de interface te begrijpen en efficiënt te navigeren. Dit kan leiden tot lange wachttijden bij de kassa, waardoor klanten ongeduldig worden en mogelijk besluiten elders te winkelen. Bovendien kan de complexiteit van het systeem leiden tot fouten bij het afrekenen, wat vervolgens tot ontevreden klanten kan leiden.

Een ander nadeel van het Bork kassasysteem is dat het niet zo veelzijdig is als sommige andere systemen op de markt. Het biedt niet alle functies die sommige bedrijven nodig hebben, zoals het beheer van meerdere winkels vanuit één centrale locatie. Dit kan vooral problematisch zijn voor bedrijven met meerdere filialen, die mogelijk op zoek zijn naar een meer geavanceerd systeem.

Daarnaast is de prijs van het Bork kassasysteem ook een nadeel. Het kan een aanzienlijke investering zijn voor kleinere bedrijven die misschien niet de financiële middelen hebben om de aanschaf van het systeem te rechtvaardigen. Bovendien zijn er extra kosten verbonden aan het systeem, zoals kosten voor updates en onderhoud.

Een ander nadeel van het Bork kassasysteem is dat het niet altijd betrouwbaar is. Er zijn rapporten van systeemcrashes en andere technische problemen die kunnen leiden tot verloren gegevens en inkomsten. Dit kan zeer schadelijk zijn voor bedrijven die afhankelijk zijn van het systeem voor hun dagelijkse activiteiten.

Ten slotte kan de klantenservice van Bork soms te wensen overlaten. Bedrijven die hulp nodig hebben bij het oplossen van problemen of vragen hebben over het systeem, kunnen soms moeite hebben om in contact te komen met de klantenservice van Bork. Dit kan leiden tot langere periodes van onopgeloste problemen en frustratie bij de klant.

Kortom, hoewel het Bork kassasysteem enkele voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen die gebruikers in overweging moeten nemen voordat ze het systeem aanschaffen. Het is belangrijk om zorgvuldig te evalueren of het systeem past bij de behoeften van uw bedrijf en of het de investering waard is.

Informatie
119
/maand
1 kassapunt
Restaurant Management
Rapportage en analyse
Support
IOS
Android
Windows
Offerte
Mr. Winston Horecasysteem
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
Restaurant EnigmaRestaurant Enigma
13:57 10 Apr 24
Zeer prettige samenwerking met het team van Mr. Winston. Duidelijke communicatie, snelle levering van hardware, uitleg over het systeem via Teams, en het systeem zelf werkt makkelijk en intuitief.Ik zou Mr. Winston aan iedereen aanbevelen!
Matthijs RotteMatthijs Rotte
12:56 22 Feb 24
Goed systeem, erg goede en snelle ondersteuning
fijalovefijalove
18:02 11 Oct 23
In ‘t Koffiehuis Rosmalen werken wij met Mr. Winston en wij zijn er erg blij mee! Je kunt makkelijk dingen aanpassen/wijzigen in je kassa. Je kunt ook makkelijk in de backoffice zien hoeveel producten van iets je per dag/maand hebt verkocht. Het werkt ook samen met ons pinsysteem. Het is een aanrader!
Edward GreeneEdward Greene
11:32 24 Aug 23
Geweldige software en een nog betere klantenservice. Ze hielpen me meteen aan de slag toen mijn andere POS mij in de steek liet. kan het niet sterk genoeg aanbevelen.
Michel KesterMichel Kester
21:06 16 Jul 23
James HoodJames Hood
11:55 20 Jun 23
Het beste kassasysteem ooit!
Rylan DykstraRylan Dykstra
11:53 20 Jun 23
prima systeem, makkelijk te bedienen. heel goed en aardig team dat alles makkelijk en snel heeft opgezet.
Lukah JoubertLukah Joubert
11:52 20 Jun 23
Zo handig en gebruiksvriendelijk!
Kelly Van WykKelly Van Wyk
11:52 20 Jun 23
Uitzonderlijk team en kwaliteitsproduct. Vijf van de vijf sterren voor u vandaag, meneer Winston!
Wij gebruiken Mr. Winston al een paar jaar. Dankzij de koppeling met ons hotelprogramma lopen wij nooit meer inkomsten mis. Het is super makkelijk in gebruik en tot nu toe geen fouten tegengekomen. Wij raden Mr. Winston dan ook zeer aan.
Barry De LaakBarry De Laak
19:22 11 May 23
Mooi kassasysteem, zeer prettige communicatie, top service en alles snel geregeld. Aanrader voor horeca bedrijven
Daniëlle de JongDaniëlle de Jong
13:32 19 Apr 23
Ik gebruik Mr. Winston op de zaak als kassasysteem. Ik vind het erg prettig dat ik een app kan downloaden op de Ipad, zodat ik geen grote kassa hoef aan te schaffen. Je kan op elk moment van de dag de producten aanpassen en dit wordt gelijk verwerkt. Ook dit kan op de Ipad, telefoon of laptop. Alles werkt super!
Floortje MeijerFloortje Meijer
10:47 12 Jan 23
Mr. Winston is een super fijn programma en bedrijf! Er zijn veel mogelijkheden en daarnaast zijn ze heel erg klantvriendelijk en helpen ze altijd direct bij problemen of vragen.
Dave SmitsDave Smits
13:57 22 Jul 21
Als startend horeca ondernemer waren we op zoek naar een efficient en gebruiksvriendelijk kassasysteem met een goede prijs en kwaliteit verhouding, dit hebben we gevonden met Mr Winston. De persoonlijke uitleg in de start maakte het helemaal af en we zijn zeer tevreden over het systeem. 't Koffiehuis Rosmalen
js_loader
Bork Horeca
Conclusie:
Uitgebreid systeem waardoor misschien wel ingewikkeld. Daarbij is Bork een wat duurder systeem.
Prijs
5.1
Service
7.2
Kwaliteit
6.4
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Reader Rating4 Stemmen
7.5
Pluspunten
Uitgebreid
Minpunten
Relatief duur
Ingewikkeld
6.2
Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank