Over Booq / Eijsink

Het Booq kassasysteem van Eijsink is een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat speciaal is ontworpen voor de horeca- en retailsector. Het systeem biedt talloze mogelijkheden en functies die het werk van het bedienend personeel en de keuken vereenvoudigen en versnellen.

Een belangrijk kenmerk van het Booq kassasysteem is de flexibiliteit in het gebruik. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk type horeca- of retailbedrijf. Het systeem kan daarnaast eenvoudig worden bediend via een touchscreen, handheld of tablet.

Het Booq kassasysteem biedt ook geavanceerde functies zoals het beheren van voorraad, het maken van reserveringen, het registreren van klantgegevens en het genereren van uitgebreide rapportages. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om meerdere betaalmethoden te accepteren, zoals contant, pinbetalingen en creditcardbetalingen.

Een ander voordeel van het Booq kassasysteem is de integratie met andere systemen, zoals boekhoudsystemen, personeelsplanning en marketing tools. Dit stelt ondernemers in staat om alle aspecten van hun bedrijf te beheren vanuit één platform.

Kortom, het Booq kassasysteem van Eijsink is een uitstekende keuze voor de moderne horeca- en retailondernemer die op zoek is naar een innovatief en flexibel kassasysteem. Het biedt talloze mogelijkheden en functies die het dagelijkse werk van ondernemers en hun personeel aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen.

Informatie
99
/maand
1 kassapunt
Restaurant Management
Rapportage en analyse
Support
IOS
Android
Windows
Offerte
Eijsink
4.5
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Malcolm StarrMalcolm Starr
14:13 18 Jul 23
Als u een POS-terminal of betaaloplossing wilt, is er geen beter bedrijf om mee te werken. Deze jongens weten waar ze het over hebben! Het zal uw tijd waard zijn.
Goede mensen werken)
Gerben HilbrinkGerben Hilbrink
19:35 17 Jan 23
Ole GruenertOle Gruenert
07:43 14 Nov 22
Waarschijnlijk het beste kassasysteem van Europa met een service- en ondersteuningsteam van wereldklasse! Klantgerichtheid op zijn best!
ion nicoaraion nicoara
06:44 07 Oct 22
Python KoningPython Koning
10:01 14 Jun 22
Slechte service
Peter BlokdijkPeter Blokdijk
15:30 15 May 22
Prettig telefonisch te woord gestaan door medewerker, goed op weg geholpen.
Rems VerbossenRems Verbossen
15:37 31 Mar 22
email naar Eijssink:Goedemorgen.Zoals vanochtend telefonisch besproken:In juni 2020 BOOQ aangeschaft. Voor meer dan €700 excl BTW een Sunmi T2 lite erbij gekocht. Dit scherm is nu niet meer aan te krijgen. Geen lampje wat gaat branden. Er is destijds besloten geen garantie erbij gekocht. Daarmee is deze klacht voor jullie geen garantie. Ik zou deze kunnen laten deze opsturen en een analyse laten maken voor €20.Aangezien horeca sinds de aanschaf van jullie systeem de hele periode wegens corona veel geleden heeft, en jullie desondanks slechte omzet geen kortingen gegeven hebben over de abonnementen, vind ik het spijtig en tegenvallen dat jullie dit probleem niet voor ons oplossen. Alle kosten werden netjes doorbetaald en nu we iets kunnen verdienen is het systeem kapot en beroept Eijssink zich op niet gekochte garantie.Ik heb gisteren op een onbekende site een Sunmi T2 lite gevonden van €269 incl BTW. Vandaag contact met by-pos opgenomen en via hen ook een goedkopere versie van jullie verkochte scherm aangeboden gekregen. Ik koop van hen dezelfde T3521 T2 LITE voor €369 excl BTW; de helft van de aanschaf 2020.Ik heb reeds vermeld dat we bezig zijn met uitbreiding van horeca. Als de kassa systemen ter discussie komen gaan we overwegen om over te stappen op een andere leverancier.Met vriendelijke groet, kind regards,Rems Verbossen
Piet HeuvelmansPiet Heuvelmans
13:19 01 Apr 21
Snelle service
js_loader
Booq
Conclusie:
Uitgebreid kassasysteem, wellicht voor veel mensen te uitgebreid. Is wat duurder systeem.
Prijs
6.2
Service
7.2
Kwaliteit
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
6.8
Reader Rating6 Stemmen
6.7
Pluspunten
Uitgebreid
Veel integraties
Minpunten
Relatief duur
7.1
Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul uw gegevens in en u krijgt van ons zo snel mogelijk een advies op maat met de meest voordelige optie in uw mailbox.
Leave this field blank